NALLE'NZO, allerlei soorten hangers (deur/raam/sleutel/tas), dieren(taferelen), theekistjes, enz

NALLE'NZO, allerlei soorten hangers (deur/raam/sleutel/tas), dieren(taferelen), theekistjes, enz
MAIL GERUST!!! HEDGY6@GMAIL.COM

19 jan 2014

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

stuur me gerust een mailtje als je iets wilt weten, geen verplichtingen

het wordt weer zomer!!

hoera, de lente is begonnen en het wordt langzaam aan weer beter weer. het zonnetje schijnt en het vriest nog maar af en toe. nog even en de markttijd komt er weer aan. allerlei gezellige markten en braderiën in het zonnetje (hopen we dan). vorig jaar hebben we wat pech gehad met het weer tijdens de markten, in heythuysen waaiden we bijna weg en in horn regenden we de straat onderhand uit. nou ja, dit jaar beter zullen we zeggen!

tijd om te gaan oriënteren wat mee te nemen en nog te maken voor de markten. de theekistjes zijn hard gegaan op de voorgaande markten en daardoor bijna op. niet bekend nog of er nog nieuwe komen, deze werden immers gemaakt door Petra met "servettechniek" en op een gegeven moment wil je wel weer eens wat anders net als ik dat heb met de spulletjes. de verschillende hangers zitten wel nog in het assortiment (er komen ook nieuwe heb ik besloten), dus die gaan weer mee, al is het alleen maar om de kraam gezellig te maken met de deur- en raamhangers.

verder komen er weer haarspeldjes en elastiekjes met leuke bloemen en hartjes erop, geurzakjeshouders (beesten of vormen met een zakje met een geurzakje erin, zodat dit ook verwisselbaar is) en dit jaar gaan de beren ook mee.

op de kerstmarkt mochten de beren voor het eerst mee en heb ik diverse "berentaferelen" gemaakt voor kerst. dat komt nu ook weer maar omdat de pasen al is geweest voor de eerst komende markt hebben deze geen "feestdagthema" maar zullen ze een zomerse sfeer hebben. ook zullen ze gedeeltelijk als onderstaand worden gemaakt;

verder ben ik begonnen met dierenpoppenhuizen te maken en in te richten (met bewoners natuuurlijk) wat ook erg leuk is om te doen. idee is om deze te maken in kadertjes per kamer, zodat deze aan de muur gehangen kunnen worden als decoratie of om op te bergen. of het er voor de markten al genoeg worden is nog niet bekend omdat hier veel tijd in gaat zitten.

tot slot ben ik deze week begonnen aan themadieren om het betere weer wat vrolijk in te luiden. naast het eigen ontworpen konijn wat ik aan het maken ben (moet ik af en toe aan de kant leggen om te laten bezinken wat eventueel anders zou moeten/kunnen) worden er langzaamaan ideeën geboren voor de dieren die de zomerse taferelen kunnen gaan "bewonen" of als hanger kunnen worden gebruikt. om het vrolijk te maken zal ik eerst beginnen met het maken van fruitdieren, zoals de aardbeer, banaap, etc. dan komen de bloemen aan bod en probeer ik tijdig nog een aantal hobbiedieren te maken (met als thema een bepaalde hobbie, kan ook op verzoek, zodat jouw hobbie er ook bij komt).

nou, druk genoeg in elk geval en erg leuk om te doen. jammer dat hiervoor niet altijd tijd is, maar we zorgen wel tijd te maken. een dergelijke hobbie geeft immers veel voldoening en helpt je in een zomerse stemming te komen. ik hoop velen van jullie op de markten te mogen begroeten en zal t.z.t. ook vermelden aan welke markten we gaan deelnemen.

zonnige groetjes